Affärssystem
4PS och Microsoft

Ett unikt partnerskap

Microsoft och 4PS har arbetat tillsammans ända sedan 4PS grundades 2000. Det är ett samarbete som ligger till grund för vår verksamhet och produkt.

 

IT-lösningar finns tillgängliga i många olika versioner och för många olika typer av företag. Men vad vi såg var att det fattades en lösning som var specifikt utvecklad för projektbaserade företag. Det problemet har vi löst med vår produkt 4PS Construct.

 

Microsoft ansvarar för teknisk innovation och 4PS anpassar det sedan till företag inom bygg och entreprenad, installation, service och underhåll samt maskinuthyrning. 

Genom att använda 4PS Construct kan du dra nytta av alla fördelar som kommer med de senaste utvecklingarna anpassade efter din bransch. Förpackat i en integrerad systemlösning.

 

Utmärkelser

Microsoft ser 4PS som en av sina bästa partners för konstruktionsbranschen och vi har fått ta emot följande utmärkelser:

  • ISV of the Year 2014 in Western Europe
  • Certified for Microsoft Dynamics NAV 2015
  • Gold Certified ERP Partner
  • Medlem av Inner Circle (endast för de 60 bästa partners världen över)

Microsoft Dynamics NAV för bygg och entreprenad

Microsoft Dynamics NAV (tidigare Navision) är ett användarvänligt affärssystem som är enkelt att använda. Idag använder mer än 100.000 företag världen över Dynamics NAV för att effektivisera sina affärsprocesser.

 

Kontinuerlig innovation

4PS valde Microsoft Dynamics NAV som bas och utvecklade sedan en komplett lösning för företag inom bygg och entreprenad, installation, service och underhåll, infrastruktur och maskinuthyrning. Alla våra kunder tjänar på Microsofts innovation inom teknologin och från 4PS ständiga utveckling av funktionalitet. 

 

Microsoft HoloLens kombinerat med BIM

Samarbetet mellan 4PS och Microsoft går längre än att bara leverera industrispecifika systemlösningar för kontruktions- och installationsföretag. Ett exempel på det är den här videon som handlar om BIM. Microsoft har utvecklat Microsoft HoloLens, med vilken arkitekter, konstruktions- och installationsföretag virtuellt kan gå igenom sina modeller av byggnader.

 

Genom att använda den här moderna teknologin kan du tidigt få insikt om problem med dina modeller. Du kan även visa dina kunder deras nya hem på ett trovärdigt sätt, vilket är ett ytterligare värde för dem. 

Microsoft

Många företag når en punkt där verktyg – som tidigare promotat tillväxt för verksamheten – nu står i vägen för deras flexibilitet och proaktivitet. Vi råder dig att koppla samman din personal, dina processer och dina system till varandra så att din verksamhet snabbt kan växla upp när det behövs. Genom att arbeta med Microsoft Dynamics NAV och Office 365 kan du få följande fördelar:

 

  • koppla samman din email, dagbok och alla dokument med din affärsdata, rapporter och affärssystem
  • få en bättre överblick på alla nivåer
  • öka produktivitet med säker tillgång när du vill, var du vill
  • förenkla din vardag med ett lösenord och ett användargränssnitt
  • få inblick om status på dina projekt i realtid och ta bättre beslut

Vill du veta mer om samarbetet mellan Microsoft och 4PS?